Prijzen

U overnacht bij ons voor €86 per nacht (exl. €3,50 toeristenbelasting p.p.). Ontbijt boekt u al voor €7,50 per dag. Wanneer u de beschikbaarheid controleert krijgt u een overzicht van de totale kosten.

Let op: privé bezoek niet toegestaan

Over ons

Welkom bij onze Bed & Breakfast in ‘kerk-dorp’ Acht, aan de noordzijde van Eindhoven. We bieden u graag een plek waar comfort, ontspanning en brabantse gemoedelijkheid samenkomen.

Wij zijn Tonnis & Erna Venhuizen en zijn allebei begin 60, vitaal en dynamisch. Brabantse gemoedelijkheid, gastvrijheid en rust kenmerken ons en onze Bed & Breakfast. Wij vinden het plezierig u een ontspannen verblijf te geven zodat u kunt genieten van alle comfort.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Erna & Tonnis

Praktische informatie (FAQ)

Inchecken is vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 10.00 uur. In overleg en tegen vergoeding mogelijk om later uit of in te checken.
Bij aankomst ontvangt u van ons een sleutel van uw eigen ingang. Mocht u eerder of later aankomen/vertrekken is er een mogelijkheid om de sleutel uit een kluisje te halen/in te leveren.

Via booking.com kunt u ook bij ons boeken.

U kunt gebruik maken van onze shuttle servive naar de luchthaven. Voor € 7,50 p.p. brengen of halen wij u graag op/weg. De shuttle service is beschikbaar tussen 08.00 – 22.00uur en dient van te voren te worden gereserveerd en is op basis van beschikbaarheid.

Een babybedje kan worden verzorgd voor € 10 (of neem je zelf mee). 

Er is gratis WiFi ter beschikking.

U kunt gratis uw fietsen opladen en veilig stallen bij onze B&B.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Het is niet mogelijk om te koken. U kunt wel gebruik maken van uw eigen magnetron, koelkast, nespresso en waterkoker.

De verplichte toeristenbelasting van € 3,50 p.p.p.n. is verplicht in Eindhoven en kunt u bij aankomst betalen.