Brabantse Natuur & Sport

Stil zult u niet hoeven te zitten. Voor natuur- en sportliefhebbers valt er van alles in én rondom Eindhoven te beleven. Geniet van een heerlijke fietstocht door de Brabantse Kempen, of zwemt u baantjes in het innovatieve Zwembadstadium Pieter van de Hoogeband.

Brabantse kempen

De Kempen kenmerkt zich door een groene omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en op andere manieren sportief bezig kunt zijn. Tijdens de tocht door deze ongerepte Brabantse natuur, komt u langs bossen, weilanden en boerderijen waar heerlijke streekproducten op u staan te wachten. De Kempen ligt in het Zuiden van bourgondisch Brabant. Gezellige restaurants en cafés zijn dus niet ver weg! Zelfs in de kleinste dorpen en steden van de Brabantse Kempen kunt u heerlijk eten en drinken.
Zwemmen in de Tongelreep

Zwemstadium Pieter van de Hoogeband

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion is één van ’s werelds meest innovatieve zwemcentra, voor zwemsport en oefeningszwemmen. Er worden hier grote (zwem)evenementen georganiseerd en er trainen hier kleine en grote zwemtoppers.
PSV voetbalstadion

PSV stadion

Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens uw bezoek aan het PSV Museum. Met de PSV Stadiontour brengt u een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers!